Schneider Electric

Индустриални щепсели и контакти Pratika

  

 

  


 

 


Голямо разнообразие щепсели и контакти, предназначени за 16 A, 32 A, 63 A и 125 A със степен на защита IP44 и IP67 във версиите за подвижен, стенен и монтаж в табло.

Приложение:

Гамата индустриални щепсели и контакти PratiKa е ос-новно предназначена да удовлетворява всички нужди във всякакви среди: обществени сгради, промишленост, строителни обекти, производствени цехове, селскосто-панския сектор, както и приложения на закрито и на открито при всякакъв тип сгради.


 

XALE

PratiKa със свързване FAST

Системата за свързване FAST е най-иновативното решение на тази гама, осигуряващо свързване без сваляне на изолацията на проводника и използване на винтове. Решението е предназначено за гъвкави кабели за16 A и 32 A.

_______________________________________________________________________

 

XALE

PratiKa с ВИНТОВО свързване

Версията SCREW (ВИНТОВО свързване) предлага опростяване на най-често срещаната система за окабеляване, посредством въвеждане на посока на винтовете, които са напълно отворени, с цел по-бързо окабеляване.

_______________________________________________________________________

 

Щепсели и контакти за стенен монтаж

Стенният монтаж на щепсели и контакти може да се осъществи с PratiKa Wall IP44, предлагащи се със система FAST и SCREW, 16 A и 32 A.

Здравина, благодарение на издръжлив капак, винтове от неръждаема стомана и висок клас термопластмаса позволяват използване в сектора на услугите, индустрията и всеки друг сектор.

_______________________________________________________________________