Серия СМТ

in sight 2000 feat 2 new

Server/Client HMI architecture

 

Поддържа множество платформи
CMT-SVR осигурява най-важните възможности: поддръж-ка на комуникационния драйвер и процес на обработка на данни, позволяващи на cMT-SVR лесно да се свързва към машини и достъп до данни. Визуалният интерфейс на cMT-SVR - cMT Viewer може да работи на различни платформени устройства, включително iPad, Android таблети (ARM или x86), Panel PC (Windows OS) и cMT-iV5.

Безжичен достъп
Безжичните таблети като таблети iPad или Android не само осигуряват отлична производителност и видимост, но и позволяват на операторите дистанционно да наблюдават работното състояние на машините навсякъде на етажа на завода.

Modbus комуникация OPC UA (опция)
Modbus е най-широко използваният комуникационен протокол в индустриалните приложения за автоматизация и повечето SCADA системи поддържат този протокол. С Modbus, SCADA системата може лесно да комуникира със серийни устройства в Интернет.

Отдалечен достъп
С технологията за отдалечен достъп операторите могат дистанционно да диагностицират работното състояние на машините, без да ги представят на място

Капацитивният сензорен панел cMT-iV5 предлага  лекота в работата на оператора  
Подобрена устойчивост на масло, вода и прах във всякакви тежки условия.

cMT-SVR осигурява най-важните възможности: поддръжка на комуникационните драйвери и обработка на данни
Сървърното устройство cMT-SVR изпълнява същата задача, както и конвенционалните HMI. Той се свързва с PLC, Inverter, Motion контролер и много други контролери, за да изпълнява преобразуване на протоколи, регистриране на събития, поддържане на базата данни с рецепти, изпълнение на макрокоманди и много други.

cMT Viewer приложението осигурява най-лесен за използване интерфейс. Можете бързо да промените управляващия прозорец и след това да следите работното състояние на различните машини. Освен това, cMT Viewer APP е силно интегриран в cMT-iV5 сензорен панел и Tablet PC, така че е изключително лесен за използване, точно както използвате смартфона. Напълно съвместим с PC (Window), cMT-iV5, iPad и Android устройства.

ЗА ВРЪЗКА С НАС

  

Other partners

Schneider Electric

Electrical distribution. Industrial control and a...

Mitsubishi Electric

Factory Automation

COGNEX

Machine vision systems and solutions

Pilz

The spirit of safety

View all our partners