Сигнални лампи

Светодиодните светлини WERMA и светофарите ви помагат да идентифицирате ясно рисковете и предстоящите заплахи.

ЗА ВРЪЗКА С НАС

     

 

 

 

Микро инсталационни лампи

https://www.werma.com/gfx/image/products/signallights/micro/1-micro-einbauleuchte-g.jpgНезависимо от техния размер, микро лампите от гамата 230/231/232 ще осигурят добра видимост на всички места. Гамата включва и индикаторни лампи на контролния панел.

• Мощна ксенонова светкавица за по-голяма видимост.
• Обичайно приложение: за малки машини и оборудване, за сградни технологии.
• Захранване: 12 V, 24 V, 115 V, 230 V

_____________________________________________________________________________________

Мини, средни и големи инсталационни лампи и лампи за монтаж на основа

https://www.werma.com/gfx/image/products/signallights/evosignal/1-1-evosignal-mini-midi-maxi-leuchten.jpgЯрка ксенонова крушка за висока видимост, дори на пряка слънчева светлина или на по-големи разстояния. Универсални светлинни ефекти (постоянни/мигащи/въртящи/светкавици/EVS) за широк спектър от приложения.

• Устойчиви на удари и вибрации до 20 джаула.
• Въртящи се огледални рефлектори.

• Захранване:12 V, 24 V, 115 V, 230 V

_____________________________________________________________________________________

За работа в екстремни условия

https://www.werma.com/gfx/image/products/signallights/heavy/1-heavy-duty.jpgЛампите за работа в екстремни условия са със здрав алуминиев корпус в съчетание с устойчив на удари защитен проводник. Поради това тези продукти са особено подходящи за използване в сурови условия, места, изложени на морска вода или в ситуации, при които се изисква отлична устойчивост на удар. Специалното уплътнение  изравнява налягането в корпуса и околната среда.
 
• Захранване: 12 V, 24 V, 48 V, 115 V, 230 V          • Монтаж на основа или на конзола.

_____________________________________________________________________________________

Предупредителни лампи за препятствие

https://www.werma.com/gfx/image/products/signallights/hindernis/1-hindernisbefeuerung.jpgЗаконът предвижда сгради със специфична височина и в близост до летища, както и фабрични комини, кули, мачти и др., да бъдат оборудвани с предупредителни лампи за препятствие.
• "Индикатор за препятствие с нисък интензитет тип A": червен постоянен сигнал за нощно предупреждение за фиксирани препятствия с яркост от 10 cd.
• "Индикатор за препятствия с малък интензитет тип B": червен постоянен сигнал за нощно предупреждение за фиксирани препятствия с яркост от 32 cd.
 
• Захранване: 12 V, 24 V, 48V, 230 V

_____________________________________________________________________________________

Сигнални лампи

https://www.werma.com/gfx/image/products/signallights/monitored/1-leuchtenr.jpgTÜV сертифицирана LED светлина, която дава възможност за текущо наблюдение. Одобрена за приложения за заглушаване в съответствие с IEC 61496-1 и лазерни приложения съгласно EN 60825-1. Вградена мониторингова електроника с два безпотенциални изхода; светлината постига PLe съгласно EN 13849-1 и категория на безопасност 4. Подходящи за сигнализиране на неизправности в приложения, където безопасността е необходима.

•  Захранване: 24 V

_____________________________________________________________________________________

Ех  сигнални лампи

https://www.werma.com/gfx/image/products/signallights/ex/1-ex-leuchten-r.jpgЕх сигналните устройства от WERMA са конструирани за използване както в газови, така и в прахови атмосфери, които са потенциално експлозивни. Използването им в най-високата експлозивна група IIC и IIIC е тествано, което означава, че те са подходящи за всички експлозивни групи в съответната област. Различни светлинни ефекти с LED технология за всички възможни видове приложения.


•   Захранване: 24V, 115 V, 230 V

 

Other partners

Schneider Electric

Electrical distribution. Industrial control and a...

Mitsubishi Electric

Factory Automation

COGNEX

Machine vision systems and solutions

Pilz

The spirit of safety

View all our partners