Система за автоматизация PSS 4000

  

 

  


 

Photo PSS 4000

Система за управление PSSuniversal PLC

Системата за управление PSS universal е оптимално решение за самостоятелни машини или за сложни, разпределени заводски системи - мрежови или самостоятелни, за стандартни приложения или за приложения за безопасност. Системата може да бъде програмирана с PAS IL (Instruction List). За конфигуриране на системата е на разположение и графичен програмен редактор.

_______________________________________________________________________

 

Photo PSS 4000

Децентрализирана система PSSuniversal I/O

Децентрализираната система входове и изходи PSSuniversal отговаря за записването и препращането на входно - изходната информация. Голям брой стандартни и входно изходни модули за безопас- ност гарантират разнообразие на приложенията и сигурност на инвестицията.

_______________________________________________________________________

 

I/O modules PSS67

Електронни модули I/O

Благодарение на напълно капсулираната електроника на модулите, модулите PSS67  са особено устойчиви на прах и вода и гарантират пълна функционалност дори при температури на работа и съхранение от 0 ° C до + 60 ° C. Те могат да бъдат монтирани директно върху машината и се нуждаят от минимално пространство, така че окабеляването  да бъде значително намалено в сравнение със системите, базирани в шкаф.  

_______________________________________________________________________

 

Software for PLC controllers and I/O systems

Софтуерна платформа
Програмите могат да се създават лесно, бързо и интуитивно, използвайки графичния програмен редактор PASmulti. Входовете и изходите могат свободно да се конфигурират и да се свързват чрез логически елементи. Без затруднения може да се постигне лесно структуриране. Редакторът PAS IL (в съответствие с EN/IEC 61131-3) може да се използва за създаването на по-сложни програми за безопасност и стандартни функции. И двата редактора използват една и съща среда. Също така на разположение е и голяма библиотека от софтуерни блокове за подпомагане и стандартизация на програмирането.

 

Other partners

Schneider Electric

Electrical distribution. Industrial control and a...

Mitsubishi Electric

Factory Automation

COGNEX

Machine vision systems and solutions

WAGO

Cage clamp connection technology

View all our partners