Системи за безопасност на врати

 

  

 

  


 

 

Резултат с изображение за PSENslock

PSENslock

С комбинацията си от функции за мониторинг на позиция за безопасност и заключване на предпазна врата, системите за безопасност на врати PSENslock са проектирани за приложения от най-висок клас. Устройствата за магнитно заключване на врати PSENslock са в голяма степен износоустойчиви, в сравнение с механичните технологии.PSENslock са много по-адаптивни към променящите се условия на средата, което гарантира продължителния им експлоатационен живот.

Продуктов каталог

_______________________________________________________________________

Резултат с изображение за PSENsgate

PSENsgate

PSENsgate комбинира мониторинг и заключване на предпазни врати, както и управляващи елементи в една система, гарантираща защита на персонала и съоръженията. Допълнителните функции като авариен стоп и аварийно освобождаване са включени в системата за безопасност на врати PSENsgate. Системата е готова за инсталация и значително намалява времето за инсталиране и конфигуриране.

Продуктов каталог

_______________________________________________________________________

Резултат с изображение за PSENmlock

PSENmlock

Високото ниво на изпълнение на функцията за заключване е реализирано чрез двуканално управление, което прави PSENmlock особено подходяща за машини с опасен свръх ход, които изискват заключващи механизми с нива на изпълнение PL d или PL e.
Компактната, но здрава конструкция и разнообразните опции за монтиране превръщат PSENmlock в продукт за универсална употреба и улесняват инсталирането.

Продуктов каталог

Other partners

Schneider Electric

Electrical distribution. Industrial control and a...

Mitsubishi Electric

Factory Automation

COGNEX

Machine vision systems and solutions

WAGO

Cage clamp connection technology

View all our partners