Системи за дозиране и смесване Meter MIX

+359888005606

  

 

 

 

 

Еднокомпонентни дозиращи системи

Продукти за дозиране на масла и греси

В сферата на еднокомпонентните дозиращи системи Meter Mix предлага продуктова линия, специално разработена за обработка на смазочни материали.

Високопрецизни помпи, регулатори на налягане и клапани – например дозиращият клапан на Meter Mix гарантира прецизно дозиране на масла и греси с различен вискозитет.

 Прочетeте повече

 __________________________________________________

 

Двукомпонентни дозиращи системи

Системите Meter Mix използват различни техники и технологии при тяхното функциониране. Дозиращите системи с бутални помпи се изпозват за приложения, където се изисква единично дозиране и полагане на определено количество материал. Те контролират прецизно обемното съотношение на смесване на двата компонента и позволяват настройка на големината на дозата в определен диапазон. За приложения, които изискват непрекъснато полагане се предпочитат дозиращите системи на Meter Mix със зъбни помпи. Те предлагат прецизно контролирано и програмируемо променливо съотношение на смесване на двата компонента както и непрекъснато дозиране и полагане на материал. Системите на Meter Mix са конструирани с цел да обработват широк спектър от материали с различен вискозитет, както и да покриват нуждите на различни приложения. Всички системи се предлагат в настолен вариант или като самостоятелна свободно стояща на пода конструкция.

Прочетeте повече

Other partners

Schneider Electric

Electrical distribution. Industrial control and a...

Mitsubishi Electric

Factory Automation

COGNEX

Machine vision systems and solutions

Pilz

The spirit of safety

View all our partners